Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41465
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Владимир, Ольга Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Химич, Ірина Григорівна | - |
dc.contributor.author | Капаць, Катерина Михайлівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-12T17:52:04Z | - |
dc.date.available | 2023-06-12T17:52:04Z | - |
dc.date.issued | 2023-05 | - |
dc.date.submitted | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Владимир О. М., Химич І. Г., Капаць К. М. Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі. Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку: матеріали ХI-ої Всеук. наук.-практ. конф., пам’яті почесного професора ТНТУ, академіка НАН України М.Г.Чумаченка., (Тернопіль, 26 травня 2023 р.) – Тернопіль: ФОП Паляниця В. А. С. 27-28. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-62-7 | - |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41465 | - |
dc.format.extent | 27-28 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | uk_UA |
dc.relation.uri | https://scholar.google.com.ua/citations?view_op=view_citation&hl=uk&user=TmDBwFIAAAAJ&sortby=pubdate&citation_for_view=TmDBwFIAAAAJ:bVQMTfhMCi4C | uk_UA |
dc.subject | війна, смаки, ресторани | uk_UA |
dc.title | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі. | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | uk_UA |
dc.rights.holder | Владимир Ольга Михайлівна, 2023 | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль | uk_UA |
dc.subject.udc | 338; 641 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Владимир О., Капаць К. (2022). Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу. Трансформація бізнесу для сталого майбутнього: дослідження, діджиталізація та інновації: збірник тез доповідей ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. Тернопіль: ФОП Паляниця В.А., 2022. С. 116-118. 2. Владимир О. М. (2021) Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках // Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації: тези доповідей VІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., Київ, Вид. центр КНУКіМ, 2021. С. 311-315. 3. Насонова О. Ресторани під час війни – це психологічний захист. URL: https://kp.ua/ua/economics/a658958-olha-nasonova-restorani-pid-chas-vijni-tse-psikholohichnij-pritulok 4. Таранова Є. (2022) Ресторанний бізнес у воєнний час: яка їжа, приміщення та в яких містах користуються попитом URL: https://delo.ua/uk/business/restorannii-biznes-u-vojennii-cas-yaka-yiza-primishhennya-ta-v-yakix-mistax-koristuyutsya-popitom-398364/ 5. Флейчук М. (2022). Як український ресторанний бізнес адаптується до викликів війни: дослідження. URL: https://business.rayon.in.ua/news/547964-yak-ukrainskiy-restoranniy-biznes-adaptuetsya-do-viklikiv-viyni-doslidzhennya | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Показва се в Колекции: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Електронний ЗБІРНИК ТЕЗ ХІ Чумаченка 2023 (1).pdf | 2,42 MB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.
Админ Инструменти