Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177
Назва: | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ |
Автори: | Шерстюк, Роман Летун, Олександр |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна |
Бібліографічний опис: | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 124-127. |
Конференція/захід: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика |
Дата публікації: | тра-2024 |
Дата внесення: | 31-лип-2024 |
Видавництво: | ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського |
УДК: | 331.08 |
Кількість сторінок: | 4 |
Діапазон сторінок: | 124-127 |
Початкова сторінка: | 124 |
Кінцева сторінка: | 127 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177 |
Перелік літератури: | 1. Шерстюк Р. П. Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О. // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.; 20 квітня 2023. ‒ Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2023. – Т. 1. – С. 270–273. 2. Шерстюк Р. П. Формування комунікативної компетентності та корпоративної згуртованості працівників сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О., Панченко К. Г. // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : матеріали ІХ Міжнар. молодіжної наук.-практ. інтернет-конф. (30 листопада 2023 року). – Полтава : Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023. – С. 512–517. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Шерстюк Летун Збірник_Інновації_гостинність_туризм_2024 (1) – копія.pdf | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора