霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorШерстюк, Роман-
dc.contributor.authorЛетун, Олександр-
dc.date.accessioned2024-07-31T15:06:40Z-
dc.date.available2024-07-31T15:06:40Z-
dc.date.issued2024-05-
dc.identifier.citationСТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 124-127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177-
dc.format.extent124-127-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК ім. Івана Боберськогоuk_UA
dc.titleСТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВuk_UA
dc.typeConference Abstractuk_UA
dc.coverage.placenameЛьвів : ЛДУФК ім. Івана Боберськогоuk_UA
dc.format.pages4-
dc.subject.udc331.08uk_UA
dc.relation.references1. Шерстюк Р. П. Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О. // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.; 20 квітня 2023. ‒ Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2023. – Т. 1. – С. 270–273.uk_UA
dc.relation.references2. Шерстюк Р. П. Формування комунікативної компетентності та корпоративної згуртованості працівників сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О., Панченко К. Г. // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : матеріали ІХ Міжнар. молодіжної наук.-практ. інтернет-конф. (30 листопада 2023 року). – Полтава : Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023. – С. 512–517.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Українаuk_UA
dc.citation.spage124-
dc.citation.epage127-
dc.citation.conferenceІнновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика-
dc.coverage.countryUAuk_UA
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Шерстюк Летун Збірник_Інновації_гостинність_туризм_2024 (1) – копія.pdfСТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ1,73 MBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�