Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177
Title: | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ |
Authors: | Шерстюк, Роман Летун, Олександр |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя вул. Руська, 56, м. Тернопіль, 46001, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ. Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених з міжнародною участю (30 травня 2024 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2024. – С. 124-127. |
Conference/Event: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика |
Issue Date: | Μαΐ-2024 |
Date of entry: | 31-Ιου-2024 |
Publisher: | ЛДУФК ім. Івана Боберського |
Country (code): | UA |
Place of the edition/event: | Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського |
UDC: | 331.08 |
Number of pages: | 4 |
Page range: | 124-127 |
Start page: | 124 |
End page: | 127 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/46177 |
References (Ukraine): | 1. Шерстюк Р. П. Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О. // Інноваційні рішення в економіці, бізнесі, суспільних комунікаціях та міжнародних відносинах : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф.; 20 квітня 2023. ‒ Дніпро: Університет митної справи та фінансів, 2023. – Т. 1. – С. 270–273. 2. Шерстюк Р. П. Формування комунікативної компетентності та корпоративної згуртованості працівників сфери послуг / Шерстюк Р. П., Летун О. О., Панченко К. Г. // Наука і молодь в ХХІ сторіччі : матеріали ІХ Міжнар. молодіжної наук.-практ. інтернет-конф. (30 листопада 2023 року). – Полтава : Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023. – С. 512–517. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
Шерстюк Летун Збірник_Інновації_гостинність_туризм_2024 (1) – копія.pdf | СТВОРЕННЯ КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ СТРУКТУРИ ГОТЕЛЮ НА ОСНОВІ БІЗНЕС-ПРОЦЕСІВ | 1,73 MB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα
Narzędzia administratora