Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 122
Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 2023 | 25-чер-2024 | Досконалість телекомунікаційної системи, відповідальність персоналу можуть забезпечити об'єктивність інформації та її правдивість (соціо-гуманітарні проекції на війну в Україні та напрями удосконалення управління телекомунікаційними системами в Україні) | Андрушків, Богдан Миколайович; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Шерстюк, Роман Петрович; Бойко, Остап Богданович; Боярчук, Назар Андрійович; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Article | 2024 | 16-чер-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга; Шерстюк, Роман |
Conference Abstract | лют-2024 | 16-чер-2024 | Основні ризики, з якими стикаються організації бізнесу гостинності, подорожей і відпочинку | Владимир, Ольга; Коваленко, Артем |
Conference Abstract | кві-2024 | 9-тра-2024 | Інтелектуальне лідерство як інструмент ефективного управління інноваційно-орієнтованим підприємством | Шерстюк, Роман Петрович; Островська, Галина Йосипівна |
Article | лют-2024 | 2-тра-2024 | Ейдетика на службі готельно-ресторанного бізнесу: смак, дизайн та етичність застосування | Владимир, Ольга Михайлівна; Шерстюк, Роман Петрович |
Article | лис-2022 | 26-бер-2024 | Ways and means of post-war restoration of the tourism and recreation business in Ukraine (aspects of effective use of resources for the restoration of service infrastructure in the conditions of united territorial communities) | Andrushkiv, B.M.; Cherep, O.G.; Bezkorovainy, Z.H.; Pohaidak, O.B.; Андрушків, Богдан Миколайович; Череп, О.Г.; Безкоровайний, З.Г.; Погайдак, О.Б. |
Proceedings Book | бер-2024 | 6-бер-2024 | Інклюзивна університетська освіта в україні: реалії і можливості навчання ветеранів війни з особливими потребами | Шерстюк, Роман Петрович; Стойко, Ігор Іванович; Паляниця, Віктор Анатолійович |
Article | 2022 | 5-січ-2024 | ІНТЕГРАЦІЯ ДИЗАЙНУ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС: ЕФЕКТИ ДЛЯ ТУРИЗМУ ТА РОЗВИТКУ МІСЦЕВИХ ГРОМАД | Малюта, Людмила; Владимир, Ольга; Рудан, Віталій |
Article | чер-2023 | 1-січ-2024 | Імперативи інтелектуального лідерства підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна; Шерстюк, Роман Петрович; Малюта, Людмила Ярославівна; Паляниця, Віктор Анатолійович; Ostrovska, Halyna; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Palianytsia, Viktor |
Book | сер-2023 | 29-лис-2023 | Наукова школа Богдана Андрушківа: феномен, віхи, досягнення, філософія | Шерстюк, Роман |
Conference Abstract | жов-2023 | 10-лис-2023 | Підвищення рівня інтелектуалізації праці персоналу індустрії гостинності в умовах новітньої управлінської парадигми | Шерстюк, Роман; Островська, Галина |
Article | 31-тра-2023 | 3-лис-2023 | Відтворення боїв та реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя як основа розвитку подієвого туризму Тернопільщини | Владимир, Ольга; Галицька, Ірина; Дуда, Оксана; Дукач, Олена; Ковалюк, Лілія |
Conference Abstract | 2023 | 19-чер-2023 | Управління бізнес-процесами в умовах цифрової трансформації | Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М. |
Conference Abstract | 2023 | 19-чер-2023 | Цифровізація виробничо-економічних процесів підприємств як фактор економічного розвитку | Шерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б. |
- | 2023 | 19-чер-2023 | Модель управління компетентністю підприємств сфери послуг | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О. |
Conference Abstract | 2023 | 19-чер-2023 | Управління бізнес-процесами підприємства: сучасні технології | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В. |
Conference Abstract | тра-2023 | 19-чер-2023 | Підвищення ефективності діяльності промислового підприємств в умовах індустрії 4.0 | Шерстюк, Роман Петрович; Плотніков, О.М. |
Conference Abstract | тра-2023 | 19-чер-2023 | Ефективність стратегічного управління в умовах цифрової трансформації: сучасні підходи | Шерстюк, Роман Петрович; Неділенько, В.Б.; Кернаджук, П.М. |
Conference Abstract | тра-2023 | 19-чер-2023 | Оцінка персоналу підприємств сфери послуг: компетентнісний підхід | Шерстюк, Роман Петрович; Летун, О.О. |
Conference Abstract | тра-2023 | 19-чер-2023 | Методичний підхід до оцінки ефективності інноваційного розвитку підприємства | Шерстюк, Роман Петрович; Козловський, А.В. |
Conference Abstract | 2023 | 12-чер-2023 | Перспективні напрямки зміцнення енергетичної безпеки національної економіки України. | Владимир, Ольга Михайлівна; Матвієшин, Максим Любомирович; Оболонін, Олексій Сергійович |
Conference Abstract | 2023 | 12-чер-2023 | Юридичні ризики, що супроводжують процес відкриття кафе чи ресторану та шляхи їх уникнення. | Владимир, Ольга Михайлівна; Коваленко, Артем Сергійович |
Conference Abstract | тра-2023 | 12-чер-2023 | Вплив війни на формування смаків українців у споживанні ресторанної їжі. | Владимир, Ольга Михайлівна; Химич, Ірина Григорівна; Капаць, Катерина Михайлівна |
Proceedings Book | тра-2023 | 5-чер-2023 | Реконструкція бойового спорядження воїнів українського середньовіччя: історичний екскурс та нові візії у сучасному туризмі | Владимир, Ольга Михайлівна; Дуда, Оксана Олегівна; Дукач, Олена Віталіївна; Ковалюк, Лілія Ігорівна |
- | гру-2022 | 1-чер-2023 | Законодавчі засади захисту об’єктів культурної спадщини України у час війни. | Владимир, Ольга Михайлівна; Паляниця, Віктор Анатолійович |
Proceedings Book | 28-кві-2023 | 30-тра-2023 | Туристичні навички та знання топографії як необхідні «metaskills» у час війни. | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | гру-2022 | 27-кві-2023 | Дослідження впливу криз на маркетингову стратегію підприємств сфери обслуговування | Федишин, Ірина Богданівна |
Article | 2021 | 21-гру-2022 | RURAL DEVELOPMENT IN THE EUROPEAN UNION THROUGH TOURISM POTENTIAL | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Ткач, Уляна |
Article | 2021 | 21-гру-2022 | RESEARCH ON INVESTMENT PROCESS DYNAMICS TAKING INTO CONSIDERATION STOCHASTICITY OF WORLD AND NATIONAL ECONOMIES’ CRISIS PHENOMENA | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна; Буяк, Леся Михайлівна |
Conference Abstract | 2019 | 21-гру-2022 | Application of modern information technologies in management of production processes | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна |
Conference Abstract | 2020 | 21-гру-2022 | Impact of Globalization Crises on the Tourism and Hospitality Economy | Федишин, Ірина Богданівна |
Conference Abstract | 2020 | 21-гру-2022 | Рецесія у сфері готельно-ресторанного бізнесу: виклики та загрози | Федишин, Ірина Богданівна |
Article | 2020 | 21-гру-2022 | Modeling the development of machine-building industry on the basis of the fuzzy sets theory | Рогатинський, Роман Михайлович; Гарматій, Наталія Михайлівна; Федишин, Ірина Богданівна; Дмитрів, Дмитро Володимирович |
Article | 2020 | 21-гру-2022 | Інвестиційно-інноваційна діяльність підприємств | Федишин, Ірина Богданівна; Гарматій, Наталія Михайлівна |
Conference Abstract | лис-2022 | 15-гру-2022 | КОРПОРАТИВНА СОЦІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ У ЧАС ВІЙНИ | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина |
Conference Abstract | лис-2022 | 13-гру-2022 | Ресторанний бізнес: прибутковість та інші виклики воєнного часу | Владимир, Ольга; Капаць, Катерина |
Monograph | 2022 | 5-гру-2022 | “Marshall plan-2” – expectations and opportunities for Ukraine and the world | Vladymyr, Olha; Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 4-гру-2022 | ІННОВАЦІЇ – ОСНОВА РОЗВИТКУ НАЦІОНАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2016 | 4-гру-2022 | ПРИНЦИПИ ПРОВЕДЕННЯ ГЕОГРАФІЧНОЇ ОЦІНКИ ТУРИСТИЧНИХ ДОХОДІВ ТА ВИТРАТ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 2016 | 4-гру-2022 | ОБ’ЄКТИВНА НЕОБХІДНІСТЬ ФІНАНСУВАННЯ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Proceedings Book | 2021 | 7-гру-2021 | Співробітництво в туристичній сфері: Україна-Туреччина | Владимир, Ольга; Гошко, Арсен; Капаць, Катерина |
Proceedings Book | 31-жов-2020 | 6-гру-2021 | ДИЗАЙН ГОТЕЛЬНИХ КОМПЛЕКСІВ: ПРАКТИЧНІСТЬ ТА КОНЦЕПТУАЛЬНІСТЬ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Monograph | 2021 | 6-гру-2021 | Особливості політики економічного націоналізму у міжнародній практиці | Владимир, Ольга |
Proceedings Book | 2021 | 6-гру-2021 | Використання зарубіжного досвіду в організації українського готельно-ресторанного бізнесу як складової індустрії гостинності | Владимир, Ольга; Субчак, Назарій |
Proceedings Book | 2021 | 6-гру-2021 | Окреслення основних проблем зростання закладів ресторанного господарства у складних умовах сьогодення та визначення напрямів їх подолання | Владимир, Ольга; Субчак, Назарій |
Journal | 2021 | 6-гру-2021 | Еволюція дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу: від функціонального до системного підходу | Владимир, Ольга Михайлівна |
Monograph | 2021 | 2-лип-2021 | Інтеграція освіти, науки і бізнесу | Андрюшків Б.М. (розділ 1, 1.1; 5,5.12); Андиржанова Г.А. (розділи 1, 1.7); Андросова О.Ф. (розділи 2, 2.3); (розділи 3, 3.3; розділи 3,3.4; розділи 4,4.5); Абліцов І.С. (розділ 3, 3.3); Бабміндра Д.І. (розділ 1, 1.5); Бугай В. З. (розділ 5 , 5.2); Бехтер Л.А. (розділи 2, 2.5);(розділи 4, 4.7); (розділ 4,4.8); (розділ 4 , 4.5); Барышева С.К. (розділ 3, 3.5); Биктеубаева А.С. (розділ 3, 3.5);Болдирєв М.В. (розділ 1,1.6); Батракова Т. І. (розділ 3 , 3.6); Безугла (розділ 5, 5.9); Воскресенська Ю.В. (розділ 1, 1.5); Венгерська Н. С. (розділ 1, 1.6); (розділ 2 , 2.4); Гагалюк О. (розділ 1, 1.1); Гамова О.В. (розділ 1 , 1.3); Гельман В.М. (розділ 2, 2.6); Ємел’янова Д.В. (розділ 2, 2.4); Єфременков В. Д. (розділ 3 , 3.4); Жиляков І.О. (розділ 2 , 2.1); Зінченко В.В. (розділ 4 , 4.5); Землянський О. О. (розділ 4 , 4.2); Іванов М.М. (розділ 5 , 5.1); Ігнат’єв А. М. (розділ 3, 3.1); Козін І.В. (розділ 4 , 4.2); Корінний С.О. (розділ 1,1.4); (розділи 2 , 2.1); Кириченко Я.В. (розділ 2, 2.2); Камишан Д. С. (розділ 2 , 2.4); Кривець Б. М. (розділ 4 , 4.6); Кравець О. Л. (розділ 4, 4.8); Ковальчук Ю. Б. (розділ 3 , 3.2); Колобердянко І.І. ( розділ 5, 5.10); ( розділ 5, 5.11); Корінєв В Л. ( розділ 1, 1.2); Кирич Н. (розділ 1 , 1.1); Кузь Т. (розділ 1 , 1.1); Лось В.О. (розділ 2 , 2.2); Лепьохін О.В. (розділ 3.3.1); (розділ 3, 3.2);(розділ 4 , 4.4);( розділ 4,4.6); Мельник Л.М. (розділ 1, 1.1; розділ 5,5.12); Макаренко О. І. (розділ 4 , 4.2); Міщенко А. С. (розділ 4 , 4.1); Омельченко .І.(розділ 2 , 2.6); Погайдак О. (розділ 1 , 1.1); Пупов С.В. (розділ 4 , 4.4); Путро Я. А. (розділ 5 , 5.3); Плоткіна О.В. (розділ 2, 2,5); Руднік О. Р.(розділ 5, 5.5); Репіч К.В. (розділ 5, 5.1); Струтинська І.( розділ 1, 1.1); Струков С. (розділ 1, 1.3); Стещенко Б.О. (розділ 5, 5.4); Самойленко В. О. (розділ 5 , 5.4); Терен’єва Н.В. (розділ 4, 4.1); (розділ 5, 5.); Усков О. С. (розділ 4, 4.7); Ходус О. В. (розділ 1 , 1.4); Хмельковська А. В. (розділ 5 , 5.6); Череп А. В. (розділ 1, 1.1); (розділ 5, 5.4); (розділ 5, 5.5); (розділ 5, 5.6); (розділ 5, 5.12); Череп О.Г. (розділ 4, 4.3);( розділ 5, 5.3); Шелестін А. Д. (розділ 3 , 3.6); Шерстюк Р.П. (розділ 1, 1.1; 5, 5.12); Шалабаєв (розділ 3, 3,5). |
Monograph | 2021 | 2-лип-2021 | Стратегії сталого розвитку територій в умовах посткризового відновлення | Авторський колектив |
Article | 2021 | 1-лип-2021 | Регіональні структури держгеокадастру в умовах адміністративно-територіальної реформи: удосконалення управління (на прикладі розвитку консалтинг-рекомендаційних послуг у сфері туристично-рекреаційної діяльності територіальних громад, - функціональні спектри) | Андрушків, Богдан; Безкоровайний, Зіновій; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман |
Article | 2021 | 29-чер-2021 | До проблеми суспільної інертності громадян України, недосконалості державного управління, розмитості ідеології, безпринципності у відносинах з державами-сусідами та п’ятою колоною в Україні | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Book | 2021 | 29-чер-2021 | Організація та особливості підготовки наукових кадрів вищої кваліфікації | Шерстюк, Р. П.; Пешко, А. В.; Андрушків, Б. М.; Кирич, Н. Б.; Мельник, Т. М.; Мяшкович, О. В.; Паляниця, В. А.; Погайдак, О. Б.; Ціх, Г. В.; Керничний, Б. Я.; Кузь, Т. І.; Гагалюк, Ольга Іванівна; Грушко, В. С. |
Monograph | 2021 | 29-чер-2021 | Досвід реалізації стратегії розвитку територіальних громад у постконфліктних умовах | Шерстюк, Роман; Андрушків, Богдан; Храпкіна, Валентина; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга |
Article | 2021 | 29-чер-2021 | Conceptual principles of learning organization building | Ostrovska, H. Yo.; Sherstiuk, R. P.; Tsikh, H. V.; Demianyshyn, V. H.; Danyliuk-Chernykh, I. M. |
Monograph | 2021 | 29-чер-2021 | Підприємства ресторанного господарства в індустрії туризму: проблеми і перспективні рішення | Шерстюк, Роман Петрович; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор Іванович |
Article | 2021 | 31-тра-2021 | Особливості політики економічного націоналізму у міжнародній практиці | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 9-кві-2021 | 7-тра-2021 | Основні тенденції розвитку підприємств готельно-ресторанного бізнесу та сфери туризму у 2019-2021 роках | Владимир, Ольга Михайлівна |
Conference Abstract | 15-кві-2021 | 7-тра-2021 | Еволюційні зміни у розумінні дизайну об’єктів готельно-ресторанного бізнесу | Владимир, Ольга Михайлівна |
- | 27-лис-2020 | 6-кві-2021 | Глемпінг: нове дизайнерське рішення та туристична привабливість | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Об’єктивна необхідність забезпечення політики сталого розвитку економіки країни | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Вплив історико-політичних, соціо-психологічних та ментальних особливостей на розвиток національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2017 | 23-гру-2020 | Національна грошова одиниця України: історичні аспекти розвитку та особливості найменування | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Політичні реверанси з історико-претензійним забарвленням: Польща – Україна – світова спільнота | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Дайнега, Ірина; Решетник, Віктор |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Особливості розвитку науково-інноваційного потенціалу та національної економіки за умов глобалізаційних процесів | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Порушення соціальної справедливості як фактор дисбалансу розвитку національної економіки України | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2018 | 23-гру-2020 | Наука і практика вирішення найважливіших соціальних проблем України на перспективу | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Павликівська, Ольга Іванівна; Погайдак, Ольга Богданівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Гермінативний (сталий) розвиток суспільства, як компонента його культури і навпаки… | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна; Гагалюк, Ольга Іванівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Стратегічні напрями розвитку національної економіки України в умовах сучасних глобалізаційних трансформацій | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Психологічні особливості суспільства як ключовий фактор реформацій національної економіки | Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | 2019 | 23-гру-2020 | Симптоми бізнесового нарцисизму, культурного та правового нігілізму як свідчення відсутності національної ідеології у державі | Андрушків, Богдан Миколайович; Владимир, Ольга Михайлівна; Кирич, Наталія Богданівна; Погайдак, Ольга Богданівна |
Proceedings Book | 23-тра-2020 | 23-гру-2020 | Розвиток інноваційного виробництва – шлях подолання бідності | Владимир, Ольга Михайлівна |
Proceedings Book | 27-лис-2020 | 23-гру-2020 | БІЗНЕС - КУЛЬТУРА СФЕР И МІЖНАРОДНОГО ТУРИЗ МУ ТА ГОТЕЛЬНО - РЕСТОРАН НОЇ СПРАВИ | Владимир, Ольга Михайлівна |
Proceedings Book | 25-лис-2020 | 23-гру-2020 | Directions for improving the innovation of agricultural enterprises | Abdulhameed, Sadiq Abubakar; Vladymyr, Olha |
- | 31-жов-2020 | 23-гру-2020 | Дизайн готельних комплексів: практичність та концептуальність | Владимир, Ольга Михайлівна |
Proceedings Book | 30-жов-2020 | 23-гру-2020 | Розвиток аграрного підприємництва на інноваційних засадах | Абдулхамід, Садік Абубакар; Владимир, Ольга Михайлівна |
Article | лип-2020 | 30-лип-2020 | Conception of an effective budget process and ways of improvement regional budget policy | Ostrovska, Halyna; Demianyshyn, Vasyl; Maliuta, Liudmyla; Sherstiuk, Roman; Kuz, Tetiana |
Article | тра-2020 | 8-лип-2020 | Intellectual Рotential of Ukraine: Realies and Prospects of Efficient Use in the Knowledge-Based Economy Conditions | Ostrovska, Halyna; Demianyshyn, Vasyl; Maliuta, Liudmyla; Sherstiuk, Roman; Kuz, Тetiana; Reznik, Nadiia |
Article | тра-2020 | 8-лип-2020 | Prospects for implementation of corporate environmental responsibility concept: the eu experience for Ukraine | Andrushkiv, Bohdan; Melnyk, Liliya; Palianytsia, Viktor; Sorokivska, Olena; Sherstiuk, Roman |
Conference Abstract | 2019 | 9-лип-2019 | Роль літакобудування у розвитку національної економіки | Федишин, Ірина |
Article | 2017 | 9-лип-2019 | Роль макроекономічних чинників у розвитку України: їх аналіз та оцінка | Федишин, Ірина |
Conference Abstract | 2017 | 9-лип-2019 | Зростання ВВП та ефективність промислових підприємств як чинники посилення економічної безпеки держави | - |
Textbook | 2017 | 20-чер-2019 | Фінансовий менеджмент | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 15-тра-2019 | 20-чер-2019 | Організаційно-економічний механізм управління інтелектуальними активами підприємства в умовах економіки, заснованої на знаннях | Островська, галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Кухні народів світу” для студентів спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Кухні народів світу” для студентів галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітнього рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
- | 2018 | 20-чер-2019 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання». | Островська, Галина Йосипівна; Малюта, Людмила Ярославівна; Стойко, Ігор Іванович |
- | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні рекомендації та індивідуальні завдання для самостійної роботи з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” | Островська, Галина Йосипівна |
Methodical recommendations | 2018 | 20-чер-2019 | Методичні вказівки та завдання до практичних занять з дисципліни “Вступ до гостинності” для студентів усіх форм навчання галузі знань 24 “Сфера обслуговування” спеціальності 241 “Готельно-ресторанна справа” | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2019 | 20-чер-2019 | Нанотехнології ресторанного господарства: наука та мистецтво в пошуках естетичних смаків | Островська, Галина; Боднар, Надія; Демко, Надія |
- | 19-бер-2019 | 20-чер-2019 | Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності | Островська, Галина; Жарко, Валерія; Панченко, Катерина; Іваник, Наталія |
Conference Abstract | бер-2019 | 20-чер-2019 | Молекулярна гастрономія: кулінарні шедеври інтелектуальної кухні | Островська, Галина; Боднар, Надія; Стечишин, Володимир |
Proceedings Book | 2019 | 20-чер-2019 | Домінанти інтелектуального лідерства підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Proceedings Book | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
- | 11-гру-2018 | 20-чер-2019 | Система управління знаннями в контексті посилення інтелектуального потенціалу промислових підприємств | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал як джерело соціально-економічного зростання в умовах становлення економіки, заснованої на знаннях | Островська, Галина Йосипівна |
Conference Abstract | 2018 | 20-чер-2019 | Інтелектуальний потенціал підприємства: проблеми та перспективи ефективного використання | Островська, Галина Йосипівна |
Book | 2018 | 20-чер-2019 | Особливості розвитку готельно-ресторанної справи: кухні народів світу | Островська, Галина Йосипівна |
Article | 2019 | 20-чер-2019 | Система менеджменту знань як інструмент ефективного використання інтелектуального потенціалу підприємства | Островська, Галина Йосипівна |
Article | тра-2014 | 17-тра-2019 | Іноземний капітал у банківській системі України: вплив на розвиток валютного ринку та діяльність банків | Владимир, Ольга Михайлівна; Дзюблюк, Олександр Валерійович |
Methodical recommendations | 2018 | 24-гру-2018 | Організаційно-економічна практика. Програма і методичні рекомендації. Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання» | Малюта, Людмила Ярославівна; Островська, Галина Йосипівна; Стойко, Ігор Іванович |
- | 2018 | 4-лип-2018 | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1 | Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П., |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 100 з 122