Skip navigation
銝駁△
瘚��
蝷曄黎
& ����
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
UDC
Submit Date
Content types
Languages
Magazines/collections
Conferences/Events
Edition containing
ISSN
Publishers
Affiliation
Degrees of dissertation
Graduation of theses
Discipline Dissertations
Dissertation councils
Institute for the protection of theses
Date submitted
瘙
Language
中文
українська
Türkçe
ไทย
svenska
português
polski
norsk
日本語
italiano
Bahasa Indonesia
magyar
Galician
français
Basque
Eesti
español
Ελληνικά
Deutsch
Welsh
čeština
català
български
English
蝑曉��:
My DSpace
���mail
��
蝻�葵鈭箄���
ELARTU — Інституційний репозитарій ТНТУ імені Івана Пулюя
Search
��粉:
��DSpace
Роботи студентів
Магістр
181 — харчові технології
�
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Content type
Language
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
蝏�� 1-31 隞� 31.
銝��銝�
1
銝��銝�
蝚血���辣:
Type
Issue Date
Date of entry
Title
Author(s)
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Дослідження впливу вільних жирних кислот на органолептичні показники масла
Коваль, Вікторія Валеріївна
;
Koval, Victoria Valeriyvna
Master Thesis
2020
30-十二月-2020
Дослідження методів попередньої обробки слив на соковіддачу
Мурин, Тетяна Євгенівна
;
Muryn, Tetiana Yevhenivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Експрес-метод аналізу білків казеїнового комплексу молока
Денека, Наталія Степанівна
;
Deneka, Nataliia Stepanivna
Master Thesis
2020
30-十二月-2020
Комбінований сирковий продукт з гідролізатом концентрату сироваткових білків
Пержило, Уляна Василівна
;
Perzhylo, Uliana Vasylivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Вплив умов зберігання питних вод на їх фізико-хімічні параметри
Паламар, Анастасія Андріївна
;
Palamar, Anastasiia Andriivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження використання структуроутворювачів різного походження у виробництві овочевого желе
Музичук, Ірина Михайлівна
;
Muzychuk, Iryna Mykhailivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Гіпоалергенне молоко на основі нативного казеїну
Борис, Любов Ігорівна
;
Borys, Liubov Ihorivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Розроблення нового виду сиру вершкового та впровадження інновації у цеху м’яких сирів
Циб, Христина Романівна
;
Tsyb, Khrystyna Romanivna
Master Thesis
2020
29-十二月-2020
Характеристика властивостей молочнокислих лактококів
Ігнатів, Ірина Олександрівна
;
Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
Master Thesis
2020
29-十二月-2020
Розробка нового виду фруктових консервів з використанням кабачків
Витвицька, Юлія Ігорівна
;
Vytvytska, Yuliia Ihorivna
Master Thesis
2020
29-十二月-2020
Розробка нового виду консервів з використанням сочевиці
Бернадіна, Олена Миколаївна
;
Bernadina, Olena Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження показників кисломолочних напоїв з борошном екстудованим кукурудзяним із розробленням проекту цеху
Олекшій, Надія Степанівна
;
Olekshii, Nadiia Stepanivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Оцінка жирнокислотного складу нетрадиційних олій
Мазур, Юлія Григорівна
;
Mazur, Yuliia Hryhorivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Оцінка жирнокислотного профілю купажованих олій на основі лляної олії
Новіков, Ілля Тарасович
;
Novikov, Illia Tarasovych
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Фізико-хімічні параметри вод при переході із аноліту в католіт
Матіяш, Ольга Романівна
;
Matiiash, Olha Romanivna
Master Thesis
2020
29-十二月-2020
Розробка кисломолочного продукту з екстрактом кореня солодки
Якубішин, Ольга Романівна
;
Yakubishyn, Olha Romanivna
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктів
Олейнікова, Орина Володимирівна
;
Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Розробка технології молочного соусу із вмістом хріну
Середницький, Олександр Михайлович
;
Serednytsky, Alexander Mikhailovich
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Удосконалення технології виробництва консервів залежно від мікробіологічного складу сировини
Вуйда, Олег Петрович
;
Vuida, Oleg Petrovich
Master Thesis
2020
25-十二月-2020
Дослідження фізико-хімічних і мікробіологічних показників молока питного залежно від застосованої температури пастеризації
Веремейчик, Марія-Соломія Євгенівна
;
Veremeychik, Maria-Solomiya Yevhenivna
Master Thesis
2020
29-十二月-2020
Розробка технології йогурту з екстрактом чебрецю
Андрушків, Катерина Віталіївна
;
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження зміни концентрації нітратів під час переробки молочної сировини
Цимбал, Марія Володимирівна
;
Tsymbal, Mariia Volodymyrivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження корелятивних зв’язків між окисно-відновним потенціалом та рН соків
Похно, Іванна Адамівна
;
Pokhno, Ivanna Adamivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Дослідження впливу рослинних компонентів на якісні показники сиру кисломолочного з розробленням проєкту цеху
Білоус, Олеся Миколаївна
;
Bilous, Olesia Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Розробка технології кисломолочного напою з насінням базиліку
Грицаюк, Володимир Іванович
;
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
Master Thesis
2020
30-十二月-2020
Вплив різних способів попередньої підготовки аличі на виділення соку
Власов, Валентин Васильович
;
Vlasov, Valentyn Vasylovych
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Розробка технології масла вершкового десертного із впровадженням її у маслоцех
Ракоча, Оксана Миколаївна
;
Rakocha, Oksana Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Вплив технології виготовлення сирів на їх жирнокислотний профіль
Арутюнян, Давід Арамович
;
Arutiunian, David Aramovych
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Удосконалення санітарної обробки молочного обладнання з виробництва кисломолочних продуктівv
Гудь, Надія Миколаївна
;
Hud, Nadiia Mykolaivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Виділення біоактивних фосфосеринових пептидів з білків молока
Голдаєвич, Тетяна Василівна
;
Holdaievych, Tetiana Vasylivna
Master Thesis
2020
28-十二月-2020
Вплив процесу скисання молока на жирнокислотний склад
Хава, Оксана Павлівна
;
Khava, Oksana Pavlivna
蝏�� 1-31 隞� 31.
銝��銝�
1
銝��銝�
Discover
Author
1
Andrushkiv, Kateryna Vitaliivna
1
Arutiunian, David Aramovych
1
Bernadina, Olena Mykolaivna
1
Bilous, Olesia Mykolaivna
1
Borys, Liubov Ihorivna
1
Deneka, Nataliia Stepanivna
1
Holdaievych, Tetiana Vasylivna
1
Hrytsaiuk, Volodymyr Ivanovych
1
Hud, Nadiia Mykolaivna
1
Ihnativ, Iryna Oleksandrivna
1
Khava, Oksana Pavlivna
1
Koval, Victoria Valeriyvna
1
Matiiash, Olha Romanivna
1
Mazur, Yuliia Hryhorivna
1
Muryn, Tetiana Yevhenivna
1
Muzychuk, Iryna Mykhailivna
1
Novikov, Illia Tarasovych
1
Olekshii, Nadiia Stepanivna
1
Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
1
Palamar, Anastasiia Andriivna
.
next >
Subject
27
181
27
харчові технології
7
664
4
жирнокислотний склад
3
raw milk
3
водневий показник
3
консервування
3
молоко-сировина
3
органолептичні показники
2
54.04; 613.262
2
543.3
2
637.1
2
637.146
2
advanced technology
2
blanching
2
canning
2
extruded corn flour
2
fatty acid composition
2
ginger
2
hydrogen index
.
next >
by type of content
31
Master Thesis
by languages
31
uk