霂瑞霂��撘����迨��辣:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Title: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
Other Titles: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
Authors: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
Issue Date: | 19-十二月-2012 |
Date of entry: | 16-二月-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.352 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� | |
274.djvu | 25,21 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.