Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Titre: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Autre(s) titre(s): Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Auteur(s): Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Date de publication: 19-déc-2012
Date of entry: 16-fév-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVoir/Ouvrir
274.djvu25,21 kBDjVuVoir/Ouvrir


Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.