このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
タイトル: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
その他のタイトル: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
著者: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
発行日: | 19-12月-2012 |
Date of entry: | 16-2月-2014 |
出版者: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.352 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
Content type: | Article |
出現コレクション: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | 見る/開く | |
274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | 見る/開く | |
274.djvu | 25,21 kB | DjVu | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。