このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

タイトル: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
その他のタイトル: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
著者: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
発行日: 19-12月-2012
Date of entry: 16-2月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
274.pdf59,51 kBAdobe PDF見る/開く
274__COVER.png185,59 kBimage/png見る/開く
274.djvu25,21 kBDjVu見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。