Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Tittel: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Alternative titler: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Authors: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Utgivelsesdato: 19-des-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Forlag: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVis/Åpne
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVis/Åpne
274.djvu25,21 kBDjVuVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright