Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Заглавие: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Други Заглавия: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Автори: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Дата на Публикуване: 19-Дек-2012
Date of entry: 16-Фев-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
274__COVER.png185,59 kBimage/pngИзглед/Отваряне
274.djvu25,21 kBDjVuИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.