Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
| Заглавие: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
| Други Заглавия: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
| Автори: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
| Дата на Публикуване: | 19-Дек-2012 |
| Date of entry: | 16-Фев-2014 |
| Издател: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.352 664.05 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
| Content type: | Article |
| Показва се в Колекции: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файлове в Този Публикация:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
| 274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Изглед/Отваряне | |
| 274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.