Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Titel: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Övriga titlar: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Författare: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Utgivningsdatum: 19-dec-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVisa/Öppna
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVisa/Öppna
274.djvu25,21 kBDjVuVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!