Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Název: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Další názvy: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Autoři: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Datum vydání: 19-pro-2012
Date of entry: 16-úno-2014
Nakladatel: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít
274__COVER.png185,59 kBimage/pngZobrazit/otevřít
274.djvu25,21 kBDjVuZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.