Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
| Títol: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
| Altres títols: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
| Autor: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
| Data de publicació: | 19-de -2012 |
| Date of entry: | 16-de -2014 |
| Editorial: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.352 664.05 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
| Content type: | Article |
| Apareix a les col·leccions: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Arxius per aquest ítem:
| Arxiu | Descripció | Mida | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Veure/Obrir | |
| 274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Veure/Obrir | |
| 274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Veure/Obrir |
Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.