Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Títol: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Altres títols: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Autor: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Data de publicació: 19-de -2012
Date of entry: 16-de -2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVeure/Obrir
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVeure/Obrir
274.djvu25,21 kBDjVuVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.