Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Titulua: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
Beste titulu batzuk: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
Egilea: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
Gordailuaren-data: | 19-Dec-2012 |
Date of entry: | 16-Feb-2014 |
Argitalpen: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.352 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
Content type: | Article |
Bildumetan azaltzen da: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Bistaratu/Ireki | |
274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.