Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Titulua: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Beste titulu batzuk: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Egilea: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Gordailuaren-data: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Argitalpen: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
274__COVER.png185,59 kBimage/pngBistaratu/Ireki
274.djvu25,21 kBDjVuBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.