Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Title: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Other Titles: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Authors: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Issue Date: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFView/Open
274__COVER.png185,59 kBimage/pngView/Open
274.djvu25,21 kBDjVuView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.