Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
| Título : | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
| Otros títulos : | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
| Autor : | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
| Fecha de publicación : | 19-dic-2012 |
| Date of entry: | 16-feb-2014 |
| Editorial : | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
| Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.352 664.05 |
| URI : | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
| Content type: | Article |
| Aparece en las colecciones: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Ficheros en este ítem:
| Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| 274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
| 274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Visualizar/Abrir | |
| 274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.