Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Título : Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Otros títulos : Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Autor : Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Fecha de publicación : 19-dic-2012
Date of entry: 16-feb-2014
Editorial : Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Aparece en las colecciones: Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheros en este ítem:
Fichero Descripción Tamaño Formato  
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVisualizar/Abrir
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVisualizar/Abrir
274.djvu25,21 kBDjVuVisualizar/Abrir


Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.