Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Título: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Outros títulos: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Autor: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Data: 19-Dez-2012
Date of entry: 16-Fev-2014
Editora: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ficheiros deste registo:
Ficheiro Descrição TamanhoFormato 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVer/Abrir
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVer/Abrir
274.djvu25,21 kBDjVuVer/Abrir


Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.