Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Titolo: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
Titoli alternativi: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
Autori: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
Data: | 19-dic-2012 |
Date of entry: | 16-feb-2014 |
Editore: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 19-20 грудня 2012 року |
UDC: | 637.352 664.05 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
Content type: | Article |
È visualizzato nelle collezioni: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Visualizza/apri | |
274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.