Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Tytuł: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Inne tytuły: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Authors: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Data wydania: 19-gru-2012
Date of entry: 16-lut-2014
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place edycja: Тернопіль, Україна
Zakresu czasowego: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
274__COVER.png185,59 kBimage/pngPrzeglądanie/Otwarcie
274.djvu25,21 kBDjVuPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi