Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
| Tytuł: | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції |
| Inne tytuły: | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on |
| Authors: | Кобринська, Єкатерина Романченко, Світлана Kobrinckay, Ekaterina Romanchenko, Svitlana |
| Data wydania: | 19-gru-2012 |
| Date of entry: | 16-lut-2014 |
| Wydawca: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
| Place edycja: | Тернопіль, Україна |
| Zakresu czasowego: | 19-20 грудня 2012 року |
| UDC: | 637.352 664.05 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 |
| Typ zawartości: | Article |
| Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie | |
| 274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi