Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Pealkiri: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Teised pealkirjad: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Autor: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Ilmumisaasta: 19-det-2012
Date of entry: 16-vee-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVaata/Ava
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVaata/Ava
274.djvu25,21 kBDjVuVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.