Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Összes dokumentumadat
DC mezőÉrtékNyelv
dc.contributor.authorКобринська, Єкатерина-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.contributor.authorKobrinckay, Ekaterina-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svitlana-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.available2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляціїuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI onuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.352uk
dc.subject.udc664.05-
Ebben a gyűjteményben:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás
274__COVER.png185,59 kBimage/pngMegtekintés/Megnyitás
274.djvu25,21 kBDjVuMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!