Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кобринська, Єкатерина | - |
dc.contributor.author | Романченко, Світлана | - |
dc.contributor.author | Kobrinckay, Ekaterina | - |
dc.contributor.author | Romanchenko, Svitlana | - |
dc.coverage.temporal | 19-20 грудня 2012 року | uk |
dc.date.accessioned | 2014-02-16T16:31:45Z | - |
dc.date.available | 2014-02-16T16:31:45Z | - |
dc.date.issued | 2012-12-19 | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | uk |
dc.title | Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції | uk |
dc.title.alternative | Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.coverage.placename | Тернопіль, Україна | uk |
dc.subject.udc | 637.352 | uk |
dc.subject.udc | 664.05 | - |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
274.pdf | 59,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
274__COVER.png | 185,59 kB | image/png | Переглянути/відкрити | |
274.djvu | 25,21 kB | DjVu | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.