Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобринська, Єкатерина-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.contributor.authorKobrinckay, Ekaterina-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svitlana-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.available2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляціїuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI onuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.352uk
dc.subject.udc664.05-
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
274__COVER.png185,59 kBimage/pngПереглянути/відкрити
274.djvu25,21 kBDjVuПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.