Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorКобринська, Єкатерина-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.contributor.authorKobrinckay, Ekaterina-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svitlana-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.available2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляціїuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI onuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.352uk
dc.subject.udc664.05-
Vises i samlingene:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVis/Åpne
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVis/Åpne
274.djvu25,21 kBDjVuVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright