Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Fullständig post
DC fältVärdeSpråk
dc.contributor.authorКобринська, Єкатерина-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.contributor.authorKobrinckay, Ekaterina-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svitlana-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.available2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляціїuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI onuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.352uk
dc.subject.udc664.05-
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFVisa/Öppna
274__COVER.png185,59 kBimage/pngVisa/Öppna
274.djvu25,21 kBDjVuVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!