Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Metadatuen erregistro osatua
DC eremuaBalioaHizkuntza
dc.contributor.authorКобринська, Єкатерина-
dc.contributor.authorРоманченко, Світлана-
dc.contributor.authorKobrinckay, Ekaterina-
dc.contributor.authorRomanchenko, Svitlana-
dc.coverage.temporal19-20 грудня 2012 рокуuk
dc.date.accessioned2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.available2014-02-16T16:31:45Z-
dc.date.issued2012-12-19uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849-
dc.language.isoukuk
dc.publisherТернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюяuk
dc.titleОбґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляціїuk
dc.title.alternativeSubstantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI onuk
dc.typeArticleuk
dc.coverage.placenameТернопіль, Українаuk
dc.subject.udc637.352uk
dc.subject.udc664.05-
Bildumetan azaltzen da:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Item honetako fitxategiak:
Fitxategia Deskribapena TamainaFormatua 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFBistaratu/Ireki
274__COVER.png185,59 kBimage/pngBistaratu/Ireki
274.djvu25,21 kBDjVuBistaratu/Ireki


DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.