Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849

Teitl: Обґрунтування дози внесення рослинної добаки при виробництві м’яких сирів термокислотної коагуляції
Teitlau Eraill: Substantiation of the dose of introduction of the vegetative additive by production of soft cheeses of thermoacid coagulatI on
Awduron: Кобринська, Єкатерина
Романченко, Світлана
Kobrinckay, Ekaterina
Romanchenko, Svitlana
Dyddiad Cyhoeddi: 19-Dec-2012
Date of entry: 16-Feb-2014
Cyhoeddwr: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 19-20 грудня 2012 року
UDC: 637.352
664.05
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/2849
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2012)

Ffeiliau yn yr Eitem Hon:
Ffeil Disgrifiad MaintFformat 
274.pdf59,51 kBAdobe PDFGweld/Agor
274__COVER.png185,59 kBimage/pngGweld/Agor
274.djvu25,21 kBDjVuGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.