Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Total Visits per Month

六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025 十一月 2025 十二月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Top Country Views

Views
美国 238
乌克兰 63
爱尔兰 13
德国 9
英国 8
中国 7
巴西 5
日本 5
俄罗斯 3
哥伦比亚 2

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4