Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

Total Visits per Month

二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

Top Country Views

Views
美国 178
乌克兰 46
爱尔兰 10
中国 7
英国 5
日本 5
德国 3
巴西 2
黎巴嫩 2
比利时 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2