Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 276 |
Total Visits per Month
二月 2025 | 三月 2025 | 四月 2025 | 五月 2025 | 六月 2025 | 七月 2025 | 八月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 1 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 133 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
美国 | 178 |
乌克兰 | 46 |
爱尔兰 | 10 |
中国 | 7 |
英国 | 5 |
日本 | 5 |
德国 | 3 |
巴西 | 2 |
黎巴嫩 | 2 |
比利时 | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |