Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

Total Visits per Month

Februari 2025 Maret 2025 April 2025 Mei 2025 Juni 2025 Juli 2025 Agustus 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

Top Country Views

Views
Amerika Serikat 178
Ukraina 46
Irlandia 10
Cina 7
Inggris Raya 5
Jepang 5
Jerman 3
Brazil 2
Lebanon 2
Belgia 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2