Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Всього відвідувань на місяць

грудня 2024 січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 163
Україна 44
Ireland 10
United Kingdom 4
China 3
Germany 3
Lebanon 2
Belgium 1
Brazil 1
Canada 1

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1