Statistics
Total Visits
| Views | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 383 |
Total Visits per Month
| juni 2025 | juli 2025 | august 2025 | september 2025 | oktober 2025 | november 2025 | desember 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 67 | 2 | 35 | 21 | 37 | 14 | 1 |
File Downloads
| Views | |
|---|---|
| Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 187 |
Top Country Views
| Views | |
|---|---|
| United States | 238 |
| Ukraine | 63 |
| Ireland | 13 |
| Germany | 9 |
| United Kingdom | 8 |
| China | 7 |
| Brazil | 5 |
| Japan | 5 |
| Russia | 3 |
| Colombia | 2 |
Top City Views
| Views | |
|---|---|
| San Mateo | 99 |
| Mountain View | 43 |
| Salt Lake City | 31 |
| Ternopil | 22 |
| Englewood | 14 |
| Kiev | 8 |
| Durham | 7 |
| Dnepropetrovsk | 5 |
| Tokyo | 5 |
| Beijing | 4 |