İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 275

Aylık Toplam Ziyarat

Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025 Temmuz 2025 Ağustos 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 0

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 178
Ukraine 45
Ireland 10
China 7
United Kingdom 5
Japan 5
Germany 3
Brazil 2
Lebanon 2
Belgium 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2