İstatistikler

Toplam Ziyaret

Görüntüleme
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 246

Aylık Toplam Ziyarat

Aralık 2024 Ocak 2025 Şubat 2025 Mart 2025 Nisan 2025 Mayıs 2025 Haziran 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 40

Dosya İndirmeleri

Görüntüleme
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 125

En İyi Ülke Görüntüleme

Görüntüleme
United States 163
Ukraine 44
Ireland 10
United Kingdom 4
China 3
Germany 3
Brazil 2
Lebanon 2
Belgium 1
Canada 1

En İyi Şehir Görüntüleme

Görüntüleme
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1