Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Total Visits per Month

dicembre 2024 gennaio 2025 febbraio 2025 marzo 2025 aprile 2025 maggio 2025 giugno 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Top Country Views

Views
Stati Uniti 163
Ucraina 44
Irlanda 10
Regno Unito 4
Cina 3
Germania 3
Libano 2
Belgio 1
Brasile 1
Canada 1

Top City Views

Views
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1