Статистика
Общо Посещения
Посещения | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
Общо Посещения за Месец
Декември 2024 | Януари 2025 | Февруари 2025 | Март 2025 | Април 2025 | Май 2025 | Юни 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 13 | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 37 |
Изтеглени Файлове
Посещения | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 124 |
Посещения по Страна
Посещения | |
---|---|
United States | 163 |
Ukraine | 44 |
Ireland | 10 |
United Kingdom | 4 |
China | 3 |
Germany | 3 |
Lebanon | 2 |
Belgium | 1 |
Brazil | 1 |
Canada | 1 |
Посещения по Град
Посещения | |
---|---|
San Mateo | 93 |
Mountain View | 39 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 9 |
Kiev | 6 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |
Aberdeen | 1 |
Ann Arbor | 1 |