Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Общо Посещения за Месец

Декември 2024 Януари 2025 Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

Изтеглени Файлове

Посещения
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Посещения по Страна

Посещения
United States 163
Ukraine 44
Ireland 10
United Kingdom 4
China 3
Germany 3
Lebanon 2
Belgium 1
Brazil 1
Canada 1

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1