Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Общо Посещения за Месец

Юни 2025 Юли 2025 Август 2025 Септември 2025 Октомври 2025 Ноември 2025 Декември 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

Изтеглени Файлове

Посещения
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Посещения по Страна

Посещения
United States 238
Ukraine 63
Ireland 13
Germany 9
United Kingdom 8
China 7
Brazil 5
Japan 5
Russia 3
Colombia 2

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4