Статистика

Общо Посещения

Посещения
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

Общо Посещения за Месец

Февруари 2025 Март 2025 Април 2025 Май 2025 Юни 2025 Юли 2025 Август 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

Изтеглени Файлове

Посещения
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

Посещения по Страна

Посещения
United States 178
Ukraine 46
Ireland 10
China 7
United Kingdom 5
Japan 5
Germany 3
Brazil 2
Lebanon 2
Belgium 1

Посещения по Град

Посещения
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2