Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Total Visits per Month

de desembre 2024 de gener 2025 de febrer 2025 de març 2025 d’abril 2025 de maig 2025 de juny 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Top Country Views

Views
Estats Units 163
Ucraïna 44
Irlanda 10
Regne Unit 4
Xina 3
Alemanya 3
Líban 2
Bèlgica 1
Brasil 1
Canadà 1

Top City Views

Views
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1