Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

Total Visits per Month

lutego 2025 marca 2025 kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 178
Ukraina 46
Irlandia 10
Chiny 7
Wielka Brytania 5
Japonia 5
Niemcy 3
Brazylia 2
Liban 2
Belgia 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2