Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 335

Total Visits per Month

kwietnia 2025 maja 2025 czerwca 2025 lipca 2025 sierpnia 2025 września 2025 października 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 22 16 67 2 35 21 4

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 157

Top Country Views

Views
Stany Zjednoczone Ameryki 215
Ukraina 55
Irlandia 11
Niemcy 8
Chiny 7
Wielka Brytania 6
Japonia 5
Brazylia 3
Rosja 3
Liban 2

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Salt Lake City 24
Ternopil 21
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4