Estadísticas
Total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 276 |
Total de visitas por mes
febrero 2025 | marzo 2025 | abril 2025 | mayo 2025 | junio 2025 | julio 2025 | agosto 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 1 |
Archivos descargados
Visualizaciones | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 133 |
Países con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 178 |
Ucrania | 46 |
Irlanda | 10 |
China | 7 |
Reino Unido | 5 |
Japón | 5 |
Alemania | 3 |
Brasil | 2 |
Líbano | 2 |
Bélgica | 1 |
Ciudades con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |