Estadísticas
Total de visitas
Visualizaciones | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
Total de visitas por mes
diciembre 2024 | enero 2025 | febrero 2025 | marzo 2025 | abril 2025 | mayo 2025 | junio 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 13 | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 37 |
Archivos descargados
Visualizaciones | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 124 |
Países con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
Estados Unidos | 163 |
Ucrania | 44 |
Irlanda | 10 |
Reino Unido | 4 |
China | 3 |
Alemania | 3 |
Líbano | 2 |
Bélgica | 1 |
Brasil | 1 |
Canadá | 1 |
Ciudades con mayores visualizaciones
Visualizaciones | |
---|---|
San Mateo | 93 |
Mountain View | 39 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 9 |
Kiev | 6 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |
Aberdeen | 1 |
Ann Arbor | 1 |