Zugriffsstatistik
Gesamtzugriffe
Zugriffe | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 276 |
Gesamtzugriffe pro Monat
Februar 2025 | März 2025 | April 2025 | Mai 2025 | Juni 2025 | Juli 2025 | August 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 1 |
Dateidownload
Zugriffe | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 133 |
Häufigste Länder
Zugriffe | |
---|---|
Vereinigte Staaten von Amerika | 178 |
Ukraine | 46 |
Irland | 10 |
China | 7 |
Vereinigtes Königreich | 5 |
Japan | 5 |
Deutschland | 3 |
Brasilien | 2 |
Libanon | 2 |
Belgien | 1 |
Häufigste Städte
Zugriffe | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |