Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 335

Gesamtzugriffe pro Monat

April 2025 Mai 2025 Juni 2025 Juli 2025 August 2025 September 2025 Oktober 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 22 16 67 2 35 21 4

Dateidownload

Zugriffe
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 157

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 215
Ukraine 55
Irland 11
Deutschland 8
China 7
Vereinigtes Königreich 6
Japan 5
Brasilien 3
Russland 3
Libanon 2

Häufigste Städte

Zugriffe
San Mateo 99
Mountain View 41
Salt Lake City 24
Ternopil 21
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4