Zugriffsstatistik

Gesamtzugriffe

Zugriffe
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

Gesamtzugriffe pro Monat

Februar 2025 März 2025 April 2025 Mai 2025 Juni 2025 Juli 2025 August 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

Dateidownload

Zugriffe
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

Häufigste Länder

Zugriffe
Vereinigte Staaten von Amerika 178
Ukraine 46
Irland 10
China 7
Vereinigtes Königreich 5
Japan 5
Deutschland 3
Brasilien 2
Libanon 2
Belgien 1

Häufigste Städte

Zugriffe
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2