Zugriffsstatistik
Gesamtzugriffe
Zugriffe | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 335 |
Gesamtzugriffe pro Monat
April 2025 | Mai 2025 | Juni 2025 | Juli 2025 | August 2025 | September 2025 | Oktober 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 22 | 16 | 67 | 2 | 35 | 21 | 4 |
Dateidownload
Zugriffe | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 157 |
Häufigste Länder
Zugriffe | |
---|---|
Vereinigte Staaten von Amerika | 215 |
Ukraine | 55 |
Irland | 11 |
Deutschland | 8 |
China | 7 |
Vereinigtes Königreich | 6 |
Japan | 5 |
Brasilien | 3 |
Russland | 3 |
Libanon | 2 |
Häufigste Städte
Zugriffe | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Salt Lake City | 24 |
Ternopil | 21 |
Englewood | 14 |
Kiev | 8 |
Durham | 7 |
Dnepropetrovsk | 5 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |