Statistics
Total Visits
| Views | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 383 |
Total Visits per Month
| Ιουνίου 2025 | Ιουλίου 2025 | Αυγούστου 2025 | Σεπτεμβρίου 2025 | Οκτωβρίου 2025 | Νοεμβρίου 2025 | Δεκεμβρίου 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 67 | 2 | 35 | 21 | 37 | 14 | 1 |
File Downloads
| Views | |
|---|---|
| Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 187 |
Top Country Views
| Views | |
|---|---|
| Ηνωμένες Πολιτείες | 238 |
| Ουκρανία | 63 |
| Ιρλανδία | 13 |
| Γερμανία | 9 |
| Ηνωμένο Βασίλειο | 8 |
| Κίνα | 7 |
| Βραζιλία | 5 |
| Ιαπωνία | 5 |
| Ρωσία | 3 |
| Κολομβία | 2 |
Top City Views
| Views | |
|---|---|
| San Mateo | 99 |
| Mountain View | 43 |
| Salt Lake City | 31 |
| Ternopil | 22 |
| Englewood | 14 |
| Kiev | 8 |
| Durham | 7 |
| Dnepropetrovsk | 5 |
| Tokyo | 5 |
| Beijing | 4 |