Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 275 |
Total Visits per Month
Φεβρουαρίου 2025 | Μαρτίου 2025 | Απριλίου 2025 | Μαΐου 2025 | Ιουνίου 2025 | Ιουλίου 2025 | Αυγούστου 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 0 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 132 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Ηνωμένες Πολιτείες | 178 |
Ουκρανία | 45 |
Ιρλανδία | 10 |
Κίνα | 7 |
Ηνωμένο Βασίλειο | 5 |
Ιαπωνία | 5 |
Γερμανία | 3 |
Βραζιλία | 2 |
Λίβανος | 2 |
Βέλγιο | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |