Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 275

Total Visits per Month

Φεβρουαρίου 2025 Μαρτίου 2025 Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 0

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 178
Ουκρανία 45
Ιρλανδία 10
Κίνα 7
Ηνωμένο Βασίλειο 5
Ιαπωνία 5
Γερμανία 3
Βραζιλία 2
Λίβανος 2
Βέλγιο 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2