Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
Total Visits per Month
Δεκεμβρίου 2024 | Ιανουαρίου 2025 | Φεβρουαρίου 2025 | Μαρτίου 2025 | Απριλίου 2025 | Μαΐου 2025 | Ιουνίου 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 13 | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 37 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 124 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Ηνωμένες Πολιτείες | 163 |
Ουκρανία | 44 |
Ιρλανδία | 10 |
Ηνωμένο Βασίλειο | 4 |
Κίνα | 3 |
Γερμανία | 3 |
Λίβανος | 2 |
Βέλγιο | 1 |
Βραζιλία | 1 |
Καναδάς | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 93 |
Mountain View | 39 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 9 |
Kiev | 6 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |
Aberdeen | 1 |
Ann Arbor | 1 |