Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Total Visits per Month

Δεκεμβρίου 2024 Ιανουαρίου 2025 Φεβρουαρίου 2025 Μαρτίου 2025 Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 163
Ουκρανία 44
Ιρλανδία 10
Ηνωμένο Βασίλειο 4
Κίνα 3
Γερμανία 3
Λίβανος 2
Βέλγιο 1
Βραζιλία 1
Καναδάς 1

Top City Views

Views
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1