Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Total Visits per Month

Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025 Νοεμβρίου 2025 Δεκεμβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Top Country Views

Views
Ηνωμένες Πολιτείες 238
Ουκρανία 63
Ιρλανδία 13
Γερμανία 9
Ηνωμένο Βασίλειο 8
Κίνα 7
Βραζιλία 5
Ιαπωνία 5
Ρωσία 3
Κολομβία 2

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4