Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Total de visitas por mês

Junho 2025 Julho 2025 Agosto 2025 Setembro 2025 Outubro 2025 Novembro 2025 Dezembro 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

Download de arquivos

Visualizações
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 238
Ucrânia 63
Irlanda 13
Alemanha 9
Reino Unido 8
China 7
Brasil 5
Japão 5
Rússia 3
Colômbia 2

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4