Statistiques

Nombre de visites

Vues
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 275

Nombre total de visites par mois

février 2025 mars 2025 avril 2025 mai 2025 juin 2025 juillet 2025 août 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 0

Nombre the téléchargements

Vues
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Popularité par pays

Vues
Etats-Unis 178
Ukraine 45
Irlande 10
Chine 7
Royaume-Uni 5
Japon 5
Allemagne 3
Brésil 2
Liban 2
Belgique 1

Popularité par ville

Vues
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2