Statistiques
Nombre de visites
Vues | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 275 |
Nombre total de visites par mois
février 2025 | mars 2025 | avril 2025 | mai 2025 | juin 2025 | juillet 2025 | août 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 0 |
Nombre the téléchargements
Vues | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 132 |
Popularité par pays
Vues | |
---|---|
Etats-Unis | 178 |
Ukraine | 45 |
Irlande | 10 |
Chine | 7 |
Royaume-Uni | 5 |
Japon | 5 |
Allemagne | 3 |
Brésil | 2 |
Liban | 2 |
Belgique | 1 |
Popularité par ville
Vues | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |