Statistiques
Nombre de visites
Vues | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
Nombre total de visites par mois
décembre 2024 | janvier 2025 | février 2025 | mars 2025 | avril 2025 | mai 2025 | juin 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 13 | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 37 |
Nombre the téléchargements
Vues | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 124 |
Popularité par pays
Vues | |
---|---|
Etats-Unis | 163 |
Ukraine | 44 |
Irlande | 10 |
Royaume-Uni | 4 |
Chine | 3 |
Allemagne | 3 |
Liban | 2 |
Belgique | 1 |
Brésil | 1 |
Canada | 1 |
Popularité par ville
Vues | |
---|---|
San Mateo | 93 |
Mountain View | 39 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 9 |
Kiev | 6 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |
Aberdeen | 1 |
Ann Arbor | 1 |