Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Počet návštěv za měsíc

prosince 2024 ledna 2025 února 2025 března 2025 dubna 2025 května 2025 června 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

Stažení souborů

Zobrazení
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 163
Ukraine 44
Ireland 10
United Kingdom 4
China 3
Germany 3
Lebanon 2
Belgium 1
Brazil 1
Canada 1

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1