Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 275

Počet návštěv za měsíc

února 2025 března 2025 dubna 2025 května 2025 června 2025 července 2025 srpna 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 0

Stažení souborů

Zobrazení
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 178
Ukraine 45
Ireland 10
China 7
United Kingdom 5
Japan 5
Germany 3
Brazil 2
Lebanon 2
Belgium 1

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2