Statistiky

Návštěvy celkem

Zobrazení
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Počet návštěv za měsíc

června 2025 července 2025 srpna 2025 září 2025 října 2025 listopadu 2025 prosince 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

Stažení souborů

Zobrazení
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Nejvíce zobrazení ze země

Zobrazení
United States 238
Ukraine 63
Ireland 13
Germany 9
United Kingdom 8
China 7
Brazil 5
Japan 5
Russia 3
Colombia 2

Nejvíce zobrazení z města

Zobrazení
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4