Statistiky
Návštěvy celkem
Zobrazení | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 275 |
Počet návštěv za měsíc
února 2025 | března 2025 | dubna 2025 | května 2025 | června 2025 | července 2025 | srpna 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 0 |
Stažení souborů
Zobrazení | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 132 |
Nejvíce zobrazení ze země
Zobrazení | |
---|---|
United States | 178 |
Ukraine | 45 |
Ireland | 10 |
China | 7 |
United Kingdom | 5 |
Japan | 5 |
Germany | 3 |
Brazil | 2 |
Lebanon | 2 |
Belgium | 1 |
Nejvíce zobrazení z města
Zobrazení | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |