閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 276

月別閲覧数

2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025 7月 2025 8月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 1

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 133

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 178
ウクライナ 46
アイルランド 10
中華人民共和国 7
イギリス 5
日本 5
ドイツ 3
ブラジル 2
レバノン 2
ベルギー 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2