閲覧統計

総閲覧数

件数
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

月別閲覧数

12月 2024 1月 2025 2月 2025 3月 2025 4月 2025 5月 2025 6月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

ファイルダウンロード数

件数
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

国別閲覧数

件数
アメリカ合衆国 163
ウクライナ 44
アイルランド 10
イギリス 4
中華人民共和国 3
ドイツ 3
レバノン 2
ベルギー 1
ブラジル 1
カナダ 1

都市別閲覧数

件数
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1