閲覧統計
総閲覧数
件数 | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 243 |
月別閲覧数
12月 2024 | 1月 2025 | 2月 2025 | 3月 2025 | 4月 2025 | 5月 2025 | 6月 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 13 | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 37 |
ファイルダウンロード数
件数 | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 124 |
国別閲覧数
件数 | |
---|---|
アメリカ合衆国 | 163 |
ウクライナ | 44 |
アイルランド | 10 |
イギリス | 4 |
中華人民共和国 | 3 |
ドイツ | 3 |
レバノン | 2 |
ベルギー | 1 |
ブラジル | 1 |
カナダ | 1 |
都市別閲覧数
件数 | |
---|---|
San Mateo | 93 |
Mountain View | 39 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 9 |
Kiev | 6 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |
Aberdeen | 1 |
Ann Arbor | 1 |