閲覧統計
総閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 383 |
月別閲覧数
| 6月 2025 | 7月 2025 | 8月 2025 | 9月 2025 | 10月 2025 | 11月 2025 | 12月 2025 | |
|---|---|---|---|---|---|---|---|
| Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 67 | 2 | 35 | 21 | 37 | 14 | 1 |
ファイルダウンロード数
| 件数 | |
|---|---|
| Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 187 |
国別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| アメリカ合衆国 | 238 |
| ウクライナ | 63 |
| アイルランド | 13 |
| ドイツ | 9 |
| イギリス | 8 |
| 中華人民共和国 | 7 |
| ブラジル | 5 |
| 日本 | 5 |
| ロシア | 3 |
| コロンビア | 2 |
都市別閲覧数
| 件数 | |
|---|---|
| San Mateo | 99 |
| Mountain View | 43 |
| Salt Lake City | 31 |
| Ternopil | 22 |
| Englewood | 14 |
| Kiev | 8 |
| Durham | 7 |
| Dnepropetrovsk | 5 |
| Tokyo | 5 |
| Beijing | 4 |