Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 335

Total Visits per Month

เมษายน 2025 พฤษภาคม 2025 มิถุนายน 2025 กรกฎาคม 2025 สิงหาคม 2025 กันยายน 2025 ตุลาคม 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 22 16 67 2 35 21 4

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 157

Top Country Views

Views
สหรัฐอเมริกา 215
ยูเครน 55
ไอร์แลนด์ 11
เยอรมนี 8
จีน 7
สหราชอาณาจักร 6
ญี่ปุ่น 5
บราซิล 3
รัสเซีย 3
เลบานอน 2

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Salt Lake City 24
Ternopil 21
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4