Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 276 |
Total Visits per Month
กุมภาพันธ์ 2025 | มีนาคม 2025 | เมษายน 2025 | พฤษภาคม 2025 | มิถุนายน 2025 | กรกฎาคม 2025 | สิงหาคม 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 1 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 133 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
สหรัฐอเมริกา | 178 |
ยูเครน | 46 |
ไอร์แลนด์ | 10 |
จีน | 7 |
สหราชอาณาจักร | 5 |
ญี่ปุ่น | 5 |
เยอรมนี | 3 |
บราซิล | 2 |
เลบานอน | 2 |
เบลเยี่ยม | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |