Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 335 |
Total Visits per Month
เมษายน 2025 | พฤษภาคม 2025 | มิถุนายน 2025 | กรกฎาคม 2025 | สิงหาคม 2025 | กันยายน 2025 | ตุลาคม 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 22 | 16 | 67 | 2 | 35 | 21 | 4 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 157 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
สหรัฐอเมริกา | 215 |
ยูเครน | 55 |
ไอร์แลนด์ | 11 |
เยอรมนี | 8 |
จีน | 7 |
สหราชอาณาจักร | 6 |
ญี่ปุ่น | 5 |
บราซิล | 3 |
รัสเซีย | 3 |
เลบานอน | 2 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Salt Lake City | 24 |
Ternopil | 21 |
Englewood | 14 |
Kiev | 8 |
Durham | 7 |
Dnepropetrovsk | 5 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |