Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 275

Total Visits per Month

februari 2025 mars 2025 april 2025 maj 2025 juni 2025 juli 2025 augusti 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 0

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 132

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 178
Ukraina 45
Irland 10
Kina 7
Storbritannien 5
Japan 5
Tyskland 3
Brasilien 2
Libanon 2
Belgien 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 12
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2