Statistics
Total Visits
Views | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 275 |
Total Visits per Month
februari 2025 | mars 2025 | april 2025 | maj 2025 | juni 2025 | juli 2025 | augusti 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 2 | 0 |
File Downloads
Views | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 132 |
Top Country Views
Views | |
---|---|
Amerikas Förenta Stater | 178 |
Ukraina | 45 |
Irland | 10 |
Kina | 7 |
Storbritannien | 5 |
Japan | 5 |
Tyskland | 3 |
Brasilien | 2 |
Libanon | 2 |
Belgien | 1 |
Top City Views
Views | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 12 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |