Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 383

Total Visits per Month

juni 2025 juli 2025 augusti 2025 september 2025 oktober 2025 november 2025 december 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 67 2 35 21 37 14 1

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 187

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 238
Ukraina 63
Irland 13
Tyskland 9
Storbritannien 8
Kina 7
Brasilien 5
Japan 5
Ryssland 3
Colombia 2

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 43
Salt Lake City 31
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4