Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 243

Total Visits per Month

december 2024 januari 2025 februari 2025 mars 2025 april 2025 maj 2025 juni 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 13 3 20 60 22 16 37

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 124

Top Country Views

Views
Amerikas Förenta Stater 163
Ukraina 44
Irland 10
Storbritannien 4
Kina 3
Tyskland 3
Libanon 2
Belgien 1
Brasilien 1
Kanada 1

Top City Views

Views
San Mateo 93
Mountain View 39
Ternopil 19
Salt Lake City 9
Kiev 6
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2
Aberdeen 1
Ann Arbor 1