Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 280

Total Visits per Month

febrero 2025 marzo 2025 abril 2025 mayo 2025 junio 2025 julio 2025 agosto 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 20 60 22 16 67 2 5

File Downloads

Views
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 137

Top Country Views

Views
Estados Unidos 181
Ucrania 46
Irlanda 10
China 7
Reino Unido 6
Japón 5
Alemania 3
Brasil 2
Líbano 2
Bélgica 1

Top City Views

Views
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 13
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2