Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 377

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 16 67 2 35 21 37 9

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 177

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 233
Україна 63
Ireland 13
Germany 9
China 7
United Kingdom 7
Brazil 5
Japan 5
Russia 3
Colombia 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 99
Mountain View 42
Salt Lake City 27
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4