Estatísticas

Total de visitas

Visualizações
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 273

Total de visitas por mês

Janeiro 2025 Fevereiro 2025 Março 2025 Abril 2025 Maio 2025 Junho 2025 Julho 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 3 20 60 22 16 67 0

Download de arquivos

Visualizações
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 127

Ranking de visitas por países

Visualizações
Estados Unidos 177
Ucrânia 44
Irlanda 10
China 7
Reino Unido 5
Japão 5
Alemanha 3
Brasil 2
Líbano 2
Bélgica 1

Ranking de visitas por cidades

Visualizações
San Mateo 99
Mountain View 41
Ternopil 19
Salt Lake City 11
Kiev 6
Tokyo 5
Beijing 4
Dnepropetrovsk 3
Odessa 3
Changchun 2