Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 367

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання 22 16 67 2 35 21 36

Звантажень файлу

Переглядів
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf 168

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 230
Україна 59
Ireland 12
Germany 9
China 7
United Kingdom 7
Japan 5
Brazil 4
Russia 3
Lebanon 2

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Mateo 99
Mountain View 41
Salt Lake City 26
Ternopil 22
Englewood 14
Kiev 8
Durham 7
Dnepropetrovsk 5
Tokyo 5
Beijing 4