Estatísticas
Total de visitas
Visualizações | |
---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 273 |
Total de visitas por mês
Janeiro 2025 | Fevereiro 2025 | Março 2025 | Abril 2025 | Maio 2025 | Junho 2025 | Julho 2025 | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Інноваційні технології борошняних, кондитерських виробів та харчоконцентратів» І частина для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання | 3 | 20 | 60 | 22 | 16 | 67 | 0 |
Download de arquivos
Visualizações | |
---|---|
Інноваційні частина 1 ЕЛАРТУ_методичка.pdf | 127 |
Ranking de visitas por países
Visualizações | |
---|---|
Estados Unidos | 177 |
Ucrânia | 44 |
Irlanda | 10 |
China | 7 |
Reino Unido | 5 |
Japão | 5 |
Alemanha | 3 |
Brasil | 2 |
Líbano | 2 |
Bélgica | 1 |
Ranking de visitas por cidades
Visualizações | |
---|---|
San Mateo | 99 |
Mountain View | 41 |
Ternopil | 19 |
Salt Lake City | 11 |
Kiev | 6 |
Tokyo | 5 |
Beijing | 4 |
Dnepropetrovsk | 3 |
Odessa | 3 |
Changchun | 2 |