Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 1 to 89 of 89
Tür | Yayın Tarihi | Date of entry | Başlık | Yazar(lar) |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 8-Tem-2024 | Удосконалення системи управління персоналом у закладах громадського харчування (на прикладі мережі закладів «Sushi Pizza 39») | Ноготков, Назарій Юрійович; Nohotkov, Nazarii |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 8-Tem-2024 | Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту підприємств готельно-ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Панорама») | Савгіра, Анастасія Русланівна; Savhira, Anastasiia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 8-Tem-2024 | Напрями забезпечення ефективного управління на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Автопорт”) | Безкоровайний, Михайло Андрійович; Bezkorovainy, Mykhailo |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Cтимулювання продажу готельно-ресторанних продуктів і послуг (на прикладі ресторану «Стожари») | Марків, Віталій Петрович; Markiv, Vitaliy |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Удосконалення діяльності закладу готельного типу на інноваційних засадах (на прикладі мотелю «Золочів») | Ціж, Марія Юріївна; Tsizh, Maria |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Забезпечення ефективного управління ресурсним потенціалом закладу гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Братіслава”) | Стасіна, Христина Василівна; Stasina, Khrystyna |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Удосконалення управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Камелот”) | Лапшинська, Анастасія Андріївна; Lapshinska, Anastasiya |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 5-Tem-2024 | Управління финансово-економічними процесами на підприємстві ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану “Оскар”) | Ковбаса, Іванна Миколаївна; Kovbasa, Ivanna |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Упровадження сучасних мотиваційних механізмів управління готельно-ресторанним господарством (на прикладі бару «Мамонт») | Дарчич, Ольга Сергіївна; Darchych, Olha |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Розвиток діяльності підприємства сфери ресторанного бізнесу на основі впровадження додаткової послуги (на прикладі ресторану «Версаль») | Горін, Вікторія Олексіївна; Horin, Viktoriia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Аналіз організації обслуговування на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Шпак, Любомир Вікторович; Shpak, Liubomyr |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 4-Tem-2024 | Управління фінансовою стабільністю підприємства готельного бізнесу в умовах сучасних загроз (на прикладі ТОВ «Готель «Ужгород») | Голодрига, Микола Русланович; Holodryha, Mykola |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Напрями вдосконалення готельного господарства у воєнний період за європейськими стандартами на прикладі готелю “Hudson House River Inn | Волошин, Мар’яна Ігорівна; Voloshyn, Maryana |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Стимулювання продажу продукції та послуг закладів готельно-ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Авокадо”) | Хіхловська, Катерина Віталіївна; Khikhlovska, Kateryna |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Інноваційні напрями діяльності закладу організації харчування (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот») | Даниленко, Оксана Миколаївна; Danylenko, Oksana |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Шляхи стимулювання споживчого попиту (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Камелот» | Демчук, Анастасія Олегівна; Demhuk, Anastasiia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 3-Tem-2024 | Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми (назви записувати нижнім регістром) та перспективи їх вирішення в сучасних умовах ( на прикладі кафе «DALI PizzaSushi») | Максимюк, Андрій Русланович; Maksymiuk, Andrii |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 28-Haz-2024 | Формування стратегії конкурентних переваг підприємства індустрії гостинності (на прикладі ТОВ «Готель «Асторія») | Процак, Віталій Віталійович; Protsak, Vitaliy |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 28-Haz-2024 | Формування соціально відповідальної поведінки суб’єктів індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace») | Крук, Ілля Максимович; Kruk, Illia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 27-Haz-2024 | Вдосконалення стратегії ефективного просування та продажу продукту діяльності підприємств ресторанної сфери (на прикладі ресторану «Na Nebi») | Ухач, Софія Миколаївна; Ukhach, Sofiia |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 27-Haz-2024 | Удосконалення праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання (на прикладі готельно-ресторанного комплексу "Rudison") | Неділько, Арсен Ігорович; Nedilko, Arsen |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 27-Haz-2024 | Дослідження конкурентного середовища підприємства на ринку послуг і напрямки забезпечення його стійкості (на прикладі кафе «DALI Pizza&Sushi») | Сивопляс, Максим Леонідович; Syvoplias, Maksym |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 21-Haz-2024 | Вплив іміджу на формування конкурентоспроможності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Реберня в Тернополі») | Куцик, Тетяна Олегівна; Kutsyk, Tetiana |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 14-Haz-2024 | Маркетингова складова формування та розвитку ринку готельно-ресторанних послуг (на прикладі гастро-пабу «Сова») | Ониськів, Ангеліна Володимирівна; Onyskiv, Angelina |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 12-Haz-2024 | Особливості управління підприємствами мережевого готельного господарства (на прикладі ТОВ «Міжнародно-діловий центр» готель «Hilton Kyiv») | Королик, Світлана Анатоліївна; Korolyk, Svitlana |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 12-Haz-2024 | Особливості управління персоналом на підприємствах індустрії гостинності (на прикладі ресторану «Водограй») | Пиняк, Ілона Богданівна; Pyniak, Ilona |
Bachelor Thesis | Haz-2024 | 10-Haz-2024 | Підвищення конкурентоспроможності та оцінювання впливу
факторів зовнішнього середовища на ефективність функціонування готельно ресторанного підприємства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу
«Джентльмен») | Стахів, Діана Ігорівна; Stakhiv, Diana |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 27-Oca-2024 | Формування та застосування концепцій антикризового менеджменту у закладах готельно-ресторанної сфери, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр” | Гринчук, Оксана Романівна; Hrynchuk, Oksana |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 27-Oca-2024 | Організація діяльності підприємств готельно-ресторанного комплексу (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Душенко, Соломія Андріївна; Dushenko, Solomiia |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 27-Oca-2024 | Імідж: планування, формування, просування (на прикладі ресторану «Едем») | Ковалик, Оксана Володимирівна; Kovalyk, Oksana |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 27-Oca-2024 | Організація виробничого процесу в закладі ресторанного господарства: традиційний та інноваційний підхід (на прикладі кав’ярні «Spar Express») | Панченко, Катерина Геннадіївна; Panchenko, Kateryna |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Інноваційні технології в ресторанному бізнесі (на прикладі сімейної ресторації «Три Миколи») | Могилевець, Вероніка Олегівна; Mohylevеts, Veronika |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Впровадження інноваційних технологій на підприємствах готельно-ресторанного господарства (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Три бажання») | Крисоватий, Євген Іванович; Krysovatyi, Yevhen |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Формування та розвиток ринку готельно-ресторанних послуг в Україні (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-Готель») | Іваник, Наталія Михайлівна; Ivanyk, Nataliia |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Управління малим готелем (рестораном) та шляхи його удосконалення (на прикладі ресторану «Kilinski») | Гурчак, Юлія Олегівна; Gurchak, Yuliia |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 26-Oca-2024 | Розроблення та обґрунтування напрямів інноваційного управління закладом ресторанного типу (на прикладі кафе «Jolly») | Бронашко, Назарій Михайлович; Bronashko, Nazarii |
Bachelor Thesis | Ara-2023 | 25-Oca-2024 | Формування системи управління інновацйним розвитком підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Семчишин, Єлизавета Ігорівна; Semchyshyn, Elizaveta |
Bachelor Thesis | Ara-2023 | 27-Ara-2023 | «Удосконалення управління системою надання готельних послуг з метою підвищення лояльності клієнтів (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Глобус»)» | Цикалюк, Надія Віталіївна; Tsykaliuk, Nadiia |
Bachelor Thesis | Ara-2023 | 26-Ara-2023 | Вдосконалення маркетингової діяльності підприємства ресторанного бізнесу (на прикладі ТОВ «Україна » ресторан) | Сушко, Анжеліка Андріївна; Sushko, Anzhelika |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Формування маркетингового комплексу сучасного ресторану в умовах невизначе ності зовнішнього середовища (на прикладі ресторану « Автопорт ») | Олексій, Вікторія Христина Василівна; Oleksii, Viktoriia Khrystyna |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Організаційно-економічні засади використання інноваційного потенціалу підприємства ресторанного господарства (на прикладі ТОВ “Україна” ресторан) | Сонгінас, Віталіна Віталіївна; Songinas, Vitalina |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Використання сучасних інструментів управління у галузі гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Тернозавр”) | Голик, Іван Русланович; Golik, Ivan |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 20-Tem-2023 | Напрями впливу на конкурентоспроможність підприємства індустрії гостинності (на прикладі готельного хостелу “У Поттера”) | Хачатрян, Девід Самвелович; Khachatryan, Devid Samvelovych |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 23-Haz-2023 | Удосконалення системи надання послуг у закладі індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Дніпро») | Янч, Ольга Володимирівна; Yanch, Olha |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 23-Haz-2023 | Управління якістю надання послуг на підприємстві (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Шепеть, Вероніка Михайлівна; Shepet, Veronika |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 23-Haz-2023 | Вдосконалення анімаційних послуг готельного підприємства (на прикладі ПрАТ «Готель Україна») | Днесь, Юлія Володимирівна; Dnes, Yuliia |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 23-Haz-2023 | «Шляхи підвищення інноваційної активності в індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Готель «Поділля») | Мартинова, Діана Юріївна; Martynova, Diana |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 22-Haz-2023 | Удосконалення системи менеджменту підприємства готельно- ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК Гетьман») | Сякалюк, Ілона Дмитрівна; Siakaliuk, Ilona |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Забезпечення інноваційного розвитку підприємств індустрії гостинності на основі підвищення їх конкурентоспроможності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Pallada») | Семенов, Микита Сергійович; Semenov, Mykyta |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Інноваційні напрями забезпечення розвитку підприємства індустрії гостинності (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Савчук, Катерина Сергіївна; Savchuk, Catherine |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | «Вплив організаційної культури і якості обслуговування на ефективність функціонування підприємства готельно- ресторанного господарства (на прикладі готелю «Власта») | Мартинчук, Максим Володимирович; Martynchuk, Maksym |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Розвиток корпоративної культури підприємств індустрії гостинності (на прикладі готелю «Інтурист-Закарпаття») | Коцюруба, Анастасія Володимирівна; Kotsyuruba, Anastasia |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | «Удосконалення стратегічного управління підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Містер Чарлі»)» | Кернаджук, Петро Михайлович; Kernadzhuk, Petro |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | «Удосконалення системи управління якістю послуг закладу готельного типу (на прикладі ТОРП «Сервісно-туристичний комплекс «РУТА») | Березна, Ольга Миколаївна; Berezna, Olha |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Особливості організації процесу управління ризиками на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі кафе «Лабірин») | Коваленко, Артем Сергійович; Kovalenko, Artem |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Удосконалення діяльності підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах господарювання (на прикладі бару-ресторану «Graf Palace») | Давкшо, Іванна Віталіївна; Davksho, Ivanna |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 21-Haz-2023 | Сучасні тренди в закладах ресторанного господарства та перспективи їх використання (на прикладі ресторану «36По») | Бачуріна, Анастасія Ігорівна; Bachurina, Anastasiia |
Bachelor Thesis | Haz-2023 | 19-Haz-2023 | Впровадження елементів концепції сталого розвитку в закладі індустрії гостинності (на прикладі готельно-ресторанного комплексу «Avalon Palace») | Будна, Юлія Андріївна; Budna, Yuliia |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 13-Mar-2023 | Вдосконалення стратегії розвитку маркетингу готельних послуг в умовах нестабільності ринкового середовища (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Пилипів, Любов Михайлівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 16-Eyl-2022 | “Формування системи управління якістю обслуговування підприємства сфери гостинності, на прикладі готельно-ресторанного комплексу “Джентльмен” | Кіпибіда, Людмила Олегівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 16-Eyl-2022 | “Формування та застосування системи управління трудовими ресурсами підприємства готельного господарства, на прикладі ТОВ Готельний комплекс “Глобус” | Гошко, Арсен Юрійович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 12-Eyl-2022 | “Формування стратегії сталого розвитку ресторанного господарства (на прикладі ресторану “Едем”)” | Ліска, Тетяна Олегівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 12-Eyl-2022 | “Дослідження становища та перспектив розвитку закладу ресторанного господарства, на прикладі кафе-бару “Озернянка” | Горбач, Адріана Олександрівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 8-Eyl-2022 | “Напрями забезпечення інноваційного механізму підприємством ресторанного бізнесу, на прикладі бар-ресторану “Зимовий сад” | Пожарнюк, Наталія Вікторівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | Організація системи управління взаємовідносинами з клієнтами готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ГРК «Сапсан») | Крук, Олена Миколаївна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | Онлайн-продажі готельно-ресторанних послуг: проблеми та перспективи їх вирішення в сучасних умовах (на прикладі ГРК «Сфера») | Борко, Олександра Андріївна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | “Напрями впровадження управлінських інновацій у діяльності підприємства ресторанної сфери (на прикладі кафе “Черемшина”)” | Левик, Діана Василівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | Розвиток напрямів стратегічного управління підприємством сфери обслуговування на прикладі кафе «Родина» | Козловська, Мирослава Миколаївна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 6-Eyl-2022 | Інноваційна активність як конкурентна перевага готельно-ресторанного підприємства (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Онисько, Тетяна Олександрівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Удосконалення системи менеджменту підприємства ресторанного типу (на прикладі кафе-бару «Росинка») | Яремко, Діана Богданівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Дослідження стану та перспектив стійкого розвитку підприємства сфери ресторанної діяльності, на прикладі ресторану “Галич” | Цепенюк, Микола Іванович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Конкурентоспроможність підприємства ресторанного бізнесу в сучасних умовах (на прикладі піцерії «Пpoнто Пiца і Суші Про») | Савків, Марія В’ячеславівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Діяльність закладів готельного господарства в умовах пандемії: світовий та український досвід (на прикладі готельно- ресторанного комплексу «Три бажання») | Прокопчук, Євгенія Олександрівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Напрями розвитку менеджменту якості підприємства (на прикладі ПП «Самогонна ресторація») | Папура, Марія Василівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Трансформації в організації праці на підприємствах ресторанного господарства, спричинені умовами пандемії (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Капаць, Катерина Михайлівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Формування та застосування концепцій антикризового управління підприємством (на прикладі готелю «Forest Life») | Жарко, Валерія Євгенівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення ефективності використання економічного потенціалу підприємства (на прикладі ПрАТ «Туристично-готельний комплекс «Дністер») | Драбик, Ілля Миколайович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Удосконалення сервісно-виробничого процесу закладу ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Черчіль» (W.Churchill) | Дзьоник, Софія Віталіївна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення інвестиційної привабливості підприємства сфери обслуговування (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Демко, Надія Володимирівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Напрями забезпечення системи управління інноваційним розвитком підприємства гостинності (на прикладі готелю-хостелу “У Поттера”) | Гунька, Дмитро Васильович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення конкурентоспроможності готельних підприємств (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Гуменний, Андрій Романович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення конкурентоспроможності підприємства індустрії гостинності в умовах нестабільності (на прикладі ресторану «NORI sushi lounge») | Гринюк, Іван Васильович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Упровадження інновацій на підприємстві ресторанного типу (на прикладі ресторану «Оскар») | Бучко, Володимир Володимирович |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Iннoвaцiйнi теxнoлoгiї в реcтoрaннoму бiзнеcі (на прикладі ГРК «Rudison») | Бучинська, Діана Русланівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Підвищення конкурентоспроможності й якості продукції та надання послуг підприємства готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ГРК «Гетьман») | Буняк, Марія Романівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Якість і культура обслуговування у підприємтсвах ресторанного господарства (на прикладі Lounge bar “Za Sklom ”) | Бойко, Аліна Юріївна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 23-Ağu-2022 | Логістичні підходи в організації постачання та управління запасами підприємства ресторанного типу (на прикладі ТОВ «Україна» ресторан) | Бевх, Христина Василівна |
Bachelor Thesis | Haz-2022 | 22-Ağu-2022 | Удосконалення методів просування готельних послуг (на прикладі ПрАТ «Тернопіль-готель») | Вишньовський, О. А. |
Bachelor Thesis | 22-Haz-2022 | 25-Haz-2022 | Удосконалення системи мотивації праці персоналу підприємств гостинності в сучасних умовах господарювання» (на прикладі готельного комплексу «Глобус») | Стечишин, Володимир; Stechyshyn, Volodymyr |
Collection's Items (Sorted by Gönderi Tarihi in Azalan order): 1 to 89 of 89