Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Title: Натуральні компоненти у складі морозива
Other Titles: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Issue Date: 12-十二月-2013
Date of entry: 30-十月-2014
Publisher: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
�蝷箔����:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
248.pdf38,47 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��
248.djvu15,39 kBDjVu璉�閫�/撘��
248__COVER.png171,34 kBimage/png璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.