Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document :
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Title: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Other Titles: | Natural component of ice cream |
Authors: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Issue Date: | 12-十二月-2013 |
Date of entry: | 30-十月-2014 |
Publisher: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Content type: | Article |
�蝷箔����: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� | ��膩 | 憭批�� | �撘� | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | 璉�閫�/撘�� | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | 璉�閫�/撘�� | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | 璉�閫�/撘�� |
�DSpace銝剜�������★��������雿��.