Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Заглавие: Натуральні компоненти у складі морозива
Други Заглавия: Natural component of ice cream
Автори: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Дата на Публикуване: 12-Дек-2013
Date of entry: 30-Окт-2014
Издател: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Показва се в Колекции:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
248.djvu15,39 kBDjVuИзглед/Отваряне
248__COVER.png171,34 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.