กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Título: Натуральні компоненти у складі морозива
Outros títulos: Natural component of ice cream
Authors: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Data de edición: 12-Dec-2013
Date of entry: 30-Oct-2014
Editor: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Appears in Collections:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVer/abrir
248.djvu15,39 kBDjVuVer/abrir
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVer/abrir


Todos os documentos en Dspace estan protexidos por copyright, con todos os dereitos reservados