Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Títol: Натуральні компоненти у складі морозива
Altres títols: Natural component of ice cream
Autor: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Data de publicació: 12-de -2013
Date of entry: 30-d’o-2014
Editorial: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Apareix a les col·leccions:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Arxius per aquest ítem:
Arxiu Descripció MidaFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVeure/Obrir
248.djvu15,39 kBDjVuVeure/Obrir
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVeure/Obrir


Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.