Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Titre: Натуральні компоненти у складі морозива
Autre(s) titre(s): Natural component of ice cream
Auteur(s): Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Date de publication: 12-déc-2013
Date of entry: 30-oct-2014
Editeur: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Collection(s) :Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fichier(s) constituant ce document :
Fichier Description TailleFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVoir/Ouvrir
248.djvu15,39 kBDjVuÖffnen/Anzeigen
248__COVER.png171,34 kBimage/pngÖffnen/Anzeigen


Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.