このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Titel: Натуральні компоненти у складі морозива
Övriga titlar: Natural component of ice cream
Författare: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Utgivningsdatum: 12-dec-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Utgivare: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Samling:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVisa/Öppna
248.djvu15,39 kBDjVuVisa/Öppna
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!