このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Titel: | Натуральні компоненти у складі морозива |
Övriga titlar: | Natural component of ice cream |
Författare: | Антонюк, О.В. Antonyuk, О. V. |
Utgivningsdatum: | 12-dec-2013 |
Date of entry: | 30-okt-2014 |
Utgivare: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Place of the edition/event: | Тернопіль, Україна |
Temporal Coverage: | 11-12 грудня 2013 року |
UDC: | 637.34 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996 |
Content type: | Article |
Samling: | Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013) |
Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil | Beskrivning | Storlek | Format | |
---|---|---|---|---|
248.pdf | 38,47 kB | Adobe PDF | Visa/Öppna | |
248.djvu | 15,39 kB | DjVu | Visa/Öppna | |
248__COVER.png | 171,34 kB | image/png | Visa/Öppna |
Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!