Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996

Pealkiri: Натуральні компоненти у складі морозива
Teised pealkirjad: Natural component of ice cream
Autor: Антонюк, О.В.
Antonyuk, О. V.
Ilmumisaasta: 12-det-2013
Date of entry: 30-okt-2014
Kirjastaja: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
Temporal Coverage: 11-12 грудня 2013 року
UDC: 637.34
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4996
Content type: Article
Asub kollektsiooni(de)s:Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2013)

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
248.pdf38,47 kBAdobe PDFVaata/Ava
248.djvu15,39 kBDjVuVaata/Ava
248__COVER.png171,34 kBimage/pngVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.